Kuşlar için akıllı yemlik

Hepimiz diğer eski yemlikleri üfleyerek tortulları ayırmaktan bıktık. Buna çare bulmak için de son iki yılda moda olan ve neredeyse her kişi tarafından memnuniyetle kullanılan akıllı yemlikler hakkında bilgiler vereceğiz. Bu akıllı yemliklerin fiyatı sitelerde 5-25 TL aralığında kullanılan plastiğin kalitesine göre değişiklik gösterebilmektedir. Bizim önerdiğimiz site ise naturbird.com adresidir.

Akıllı yemlik ne işe yarar?

Akıllı yemlik sizin üflemenize gerek kalmadan çekmeceli yapıya benzeyen bir yapıda olup kolaylıkla tak çıkart yapılabilir. Kuşunuzun yediği yemin kabuğu bu çekmeceli yapıya düşer ve size ekstra bir uğraş vermez. Bu nedenle de üretim haneler başta olmak üzere birçok kişi tarafından memnuniyetle kullanıma uygundur. Ancak bazı kafesler için yemlik biraz fazla büyük gelebilir. Bu nedenle de kafesin fazla olan tellerini kesmek gerekir.

Akıllı yemlik bir diğer faydalı yönü ise yem israfını azaltır. Eski yemliklere göre kuşunuzun daha verimli yem yemesine vesile olmaktadır. Üstelik büyük bir yem haznesinin olması sürekli sizi yem koymakla uğraştırmaz. 





Bu yeni nesil yemlikler ortalarında bulunan bir plastik yardımıyla kolaylıkla ikiye ayrılabilir. Yani iki farklı yem çeşidini aynı yemlik haznesine ayırabilirsiniz. Örneğin sağ kısıma kuş yemi sol kısıma da kuş kumu koyarak kafeste ekstra yemlik koymayı engelleyebilirsiniz. 

Sizinle paylaştığımız linke tıklayarak kolay ve uygun fiyatlı bir yemliğe sahip olabilirsiniz. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle bir sonraki yazımızda görüşürüz...

http://naturbird.com/?s=ak%C4%B1ll%C4%B1+yemlik 

Bu yazımızı faydalı bulduysanız arkadaşlarınızla mutlaka paylaşın...

Yorumlar

  1. Papağan kullznabilirmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanabilmeniz için alttaki iki katmanı kesmeniz lazım gagası sığmıyor

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

En faydalı Muhabbet kuşu mama tarifi

Kuşların cinsiyet ayrımı nasıl yapılır